De stichting Leerschool Permacultuur Friesland wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal mensen en instanties en partners samen.
Wij stellen ze graag aan u voor. En we nodigen je uit om ook mee te doen!

Het bestuur van Stichting Leerschool Permacultuur bestaat uit:

Marten de Boer – tijdelijk voorzitter
Margaretha Posthumus – penningmeester en tijdelijk secretaris
Petra Vlutters – lid

 

Meewerkers
De mensen die aan de leerschool Permacultuur Friesland verbonden zijn noemen we meewerkers. Zij werken actief mee met de natuur en zijn vaak in de proeftuin De Oerfloed in Leeuwarden te vinden om te werken in de tuin. De organisatie van het werk is verdeeld in een aantal werkgroepen zoals bv de bouwwergroep, de bijenwerkgroep, zadenwerkgroep, bomen, bessenspiraal, kindermiddagen, er is een onderwijswerkgroep en een voorlichtingswerkgroep.

Studenten en stagiaires
Ook stagiaires en studenten kunnen meehelpen aan projecten van de Leerschool voor hun studie of stage. Neem contact met ons op over de mogelijkheden (naar contatpagina) die de Leerschool jou kan bieden.

En jij?
Onze proeftuin De Oerfloed is er ook voor jou!

Je bent van harte welkom om de tuin te bezoeken. Op donderdagen zijn er vaak mensen in de tuin aan het werk en die kunnen je ontvangen en wat tekst en uitleg geven. Ook kun je meedoen aan onze activiteiten in onze proeftuin De Oerfloed bijvoorbeeld een workshop of een lezing. Of je handen uit de mouwen steken en meehelpen in de tuin.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen, abonneer je dan vrijblijvend op de nieuwsbrief of like ons op Facebook.

Wil je doneren aan de Leerschool? Fijn. Want wij moeten altijd wel investeren in materialen en zaden en gewassen. En we zijn bezig te sparen voor een tweedehands maaier. Je gift is dus van harte welkom op: NL21TRIO 0198 490 178 t.n.v. Leerschool Permacultuur Friesland.
Wil je erbij vermelden dat het om een gift gaat? Hartelijk dank!