Vacature nieuwsbriefteam

Vacature nieuwsbriefteam

Eens in de twee maanden verstuurt het nieuwsbriefteam van de Leerschool een nieuwsbrief aan zo’n 730 lezers. De nieuwsbrief staat boordevol informatie, activiteiten en nieuws over de Leerschool en haar proeftuin de Oerfloed en permacultuur en andere groene initiatieven in de regio. Het huidige team bestaat uit Grietje van der Molen en Marit van der Sleen. In dit team kunnen we wat versterking gebruiken en daarom zoeken we twee nieuwe collega’s.

Wat doet het nieuwsbriefteam? 

Het nieuwsbriefteam verzamelt informatie en nieuws en maakt de nieuwsbrief. Daarvoor krijgt het team input van de vrijwilligers (meewerkers) van de Leerschool Permacultuur Friesland, die je indien nodig verbetert en corrigeert.
Ook heb je je ogen en oren goed open en vang je ook ander nieuws op over permacultuur en andere interessante groene initiatieven in onze regio.
Je kijkt ook of bepaalde content en input geschikt is voor Facebook  en dat deel je met een post. En misschien is het ook geschikt voor de website en dan geef je de content door aan de webmaster(s).  Soms is het daarbij nodig om de aangeleverde tekst te herschrijven of te verbeteren.

Hoe wordt de nieuwsbrief verstuurd? 
De nieuwsbrief wordt gemaakt en verstuurd met Mailchimp, een online mailpakket.

Ben jij geschikt?
Ben of voel je je betrokken bij de Leerschool Permacultuur Friesland? Heb je een groen en duurzaam hart? Ben je nieuwsgierig van aard en heb je een vlotte en enthousiaste pen? Kun je je goed inleven in de lezer van onze nieuwsbrief? Heb je een goed gevoel voor geschikt beeldmateriaal in de nieuwsbrief? En ben je flink handig op de computer? Het is nog handiger als je al goed kunt werken met Mailchimp. En het is ook prima als je bereid bent om met Mailchimp te leren werken.

Reageren
Heb je interesse in deze vrijwillige functie? Of heb je vragen? Stuur een mail met informatie aan Grietje van der Molen: grietjevandermolen@gmail.com