Help je mee?

Help je mee?

37bfbe30-d837-42ab-adf0-a5d9ecebd368Vorig jaar maart hebben we op onze proeftuin de Oerfloed een prachtig informatiebord gemaakt van afvalhout. Het bord werd toen feestelijk onthuld door wethouder Isabella Diks.

Nu zijn we ruim een jaar verder en is de inhoud van de straatkant van het bord helaas door de zon verbleekt. We willen nu graag investeren in een weerbestendig welkombord. En dat komt heel goed uit want onlangs werd bekend dat de Oerfloed de komende 10 jaar op haar plek aan de Boksumerdyk in Goutum mag blijven. Hoera!

We zijn heel blij dat we kunnen doorgroeien met de Leerschool op deze prachtige mooie plek. Een plek van betekenis voor mens en natuur en dieren waarbij de ontstane biodiversiteit een oase is voor vele verschillende vogels. Hier zie je bijvoorbeeld welke vogels onze eigen birdwatcher Paul van Eik op de Oerfloed allemaal heeft gespot, heel bijzonder.

Foto inforbord

Huidige situatie

Reden te meer om duurzaam te investeren in een uitnodigend en weerbestendig welkombord voor de Oerfloed. En daar hebben we geld voor nodig. Wil jij ons daarbij helpen met een gift van € 5?

Als tegenprestatie mag je dagelijks genieten van onze mooie tuin! En je bent van harte welkom om a.s. zaterdag 7 mei mee te doen met de rondleiding door Irma Abelskamp om 14.30 uur tijdens onze werkmiddag op de Oerfloed.

Help je mee? Maak dan je gift van € 5 over naar:
Leerschool Permacultuur
Bank: NL21 TRIO 0198 4901 78
onder vermelding van:

Schermafbeelding 2016-05-13 om 11.20.51

Impressie van concept ontwerp

gift welkombord

Alvast heel hartelijk dank!